top of page

Jouw surf coach in school

From coach: 

Annelies is geboren en getogen in België, al van jongsafaan houdt ze van sporten en haalt een goed level in trampoline.   Surfen ontdekt ze tijdens eenfamilialeis in Soustons en ze is ineens verslaafd! 

Na haar studies als Master in Physical Education ( Leuven , België) volgt ze haar droom en gaat surfen ,  wedstrijden snowboarden en werken in het buitenland: Usa , Nieuw Zeeland, Australia, Indonesië , Sri Lanka,   Morocco,....

Annelies: "Surfen is  zo een heerlijke ontdekking; ik herrinner me nog levendig mijn eerste ongebroken golf !! sport en coaching zijn een groot stuk van mijn leven, het was dan ook logisch dat ik ervoor koos om er mijn werk van te maken"

 

Na 10 jaar reizen en werken rond de wereld, wil ze  graag een home base; Belgiê zou het uiteidnelijk  niet worden want ze miste de oceaan teveel; ze  stopt met haar  baan als leerkracht en vertrekt naar de Landes in Frankrijk.

Annelies: " Ik ben dankbaar dat ik enkele jaren voor  de local  Surf club van Hossegor heb kunnen werken, om nog meer methods te ontwikkelen , na 3 jaar ben ik heel blij om mijn eigen schooltje te kunnen openen! 

Coco Surf School is een kleine kwaliteitsvolle surf school; kwaliteit primeert boven kwantiteit en we bieden daarom  lessen aan in kleinere groepjes van maximum 6 personen . 

Are you ready for adventure? Graag deel ik mijn passie met jullie!

Tot snel! See you soon! 

Annelies (Bo) & Jedi 

Mijn diploma's:

2000: Initiator snowboarding VSSF

2003: Master in Physical Education (KU Leuven)

2003: Trainer A fitness, VTS

2006: Level 2 Snowboard ASI (US)

2009: Level 1 ISA surf coach and lifeguard

2016: Lifeguard update to 2018 

2020: International  Surf Judge , ISA 

2021: PSE 1 First Aid, Hossegor, France 

I

 

_MG_6505_edited.jpg
bottom of page