Jouw surf coach en school

HI!

Ik ben Annelies Debo, jullie surf coach, afkomstig uit België waar ik een Master in Physical Education heb gestudeerd. Surfen heb ik ontdekt toen ik 16 was, mijn vader had ons ingeschreven voor een weekje stage ( dank u pa) met mijn trampoline achtergrond ging het best snel en tegen het einde van de week surfte ik een eerste ongebroken golf! die herrinner ik mij nog levendig!

Na mijn studies volgde ik mijn droom en ging reizen,werken, surfen en snowboarden around the world! ( USA, New Zealand, Australie, Indonesië, Sri Lanka,..)

 

Sport en coaching zijn mijn leven! Ondertussen heb ik al meer dan 12 jaar ervaring in coaching en deed zelf ook competities in trampoline, hardlopen en snowboarden.

 

Na 10 jaar reizen en werken rond de wereld, wou ik graag een home base; Belgiê zou het niet worden want ik miste de oceaan teveel; dus ik stopte met mijn baan als leerkracht en ging voor de droom: Elke dag surfen, genieten van het buitenleven, gezond leven! 

Enkele jaren werkte ik voor de local Surf club van Hossegor en nu is het tijd voor een nieuw avontuur! 

Coco Surf School is een kleine kwaliteitsvolle surf school; het idee kwam om een mobiele surf school te zijn: Mijn gele bus zit vol boards en wetsuits en we spreken af op de spot die het beste bij jouw level past! Veiligheid, progressie en fun zijn prioiriteit!

Are you ready for adventure? Graag deel ik mijn passie met jullie!

Tot snel! See you soon

Annelies ( Bo) & Jedi 

Mijn diploma's:

2000: Initiator snowboard VSSF

2003: Master in Physical Education ( KU Leuven)

2003: Trainer A fitness, VTS

2006: Level 2 Snowboard ASI ( US)

2009: Level 1 ISA surf coach and lifeguard

2016: Lifeguard update tot 2018

Surf Capbreton, Hossegor, Seignosse

cocobosurfschool@gmail.com

siret: 819 825 613 00014