top of page

Jouw surf coach en school

De coach: 

Annelies is geboren en getogen in België , al van jongsafaan houdt ze van sporten en haalt een goed niveau in trampoline.   Surfen ontdekt ze tijdens een familiereis in Soustons en ze is ineens verslaafd ! 

Na haar studies als Master in Physical Education ( Leuven , België) volgt ze haar droom en gaat surfen ,  wedstrijden snowboarden en werken in het buitenland: Usa , Nieuw Zeeland, Australië, Indonesië , Sri Lanka,  Marokko,....

Annelies: " Surfen is  zo een heerlijke ontdekking; ik herrinner me nog levendig mijn eerste ongebroken golf !! sport en coaching zijn een groot stuk van mijn leven , het was dan ook logisch dat ik ervoor koos om er mijn werk van te maken "

 

Na 10 jaar reizen en werken rond de wereld, wil ze  graag een home base; Belgiê zou het uiteidnelijk  niet worden want ze miste de oceaan teveel; ze  stopt met haar  baan als leerkracht en vertrekt naar de Landes in Frankrijk.

Annelies: " Ik ben dankbaar dat ik enkele jaren voor  de local  Surf club van Hossegor heb kunnen werken , om nog meer methodes te ontwikkelen , na 3 jaar ben ik heel blij om mijn eigen schooltje te kunnen openen! 

Coco Surf School is een kleine kwaliteitsvolle surf school; kwaliteit primeert boven kwantiteit en we bieden daarom  lessen aan in kleinere groepjes van maximum 6 personen . 

Are you ready for adventure? Graag deel ik mijn passie met jullie!

Tot snel! See you soon! 

Annelies ( Bo) & Jedi 

Mijn diploma's:

2000: Initiator snowboard VSSF

2003: Master in Physical Education ( KU Leuven)

2003: Trainer A fitness, VTS

2006: Level 2 Snowboard ASI ( US)

2009: Level 1 ISA surf coach and lifeguard

2016: Lifeguard update tot 2018 

2020:International  Surf Judge , ISA 

2021: PSE 1 Secourisme , Hossegor , France 

I

 

_MG_6505_edited.jpg
bottom of page